Om oss

Vårt företag utvecklar och tillverkar nya smarta produkter som förbättrar och gör det dagliga arbetet i praktiken enklare och bättre.

Vår ide är att underlätta vardagen för dentala verksamheter. Hos oss arbetar tandläkare med erfarenhet att arbeta i praktik. Har ni några funderingar eller problem, kontakta oss direkt.

Vår bäst säljande produkt QuickStick uppfanns 1988 av tandläkare för tandläkare.Produkten är utvecklad i samarbete med CDB, centrum för dentalteknik och biomaterial, Karolinska Institutet.

QuickStick är orginalet man inte kan vara utan. De plagiat som finns på marknaden håller inte samma höga kvalitet. Vår produkt har rykte om sig att vara pålitlig och ha hög prestanda.

QuickStick och MultiBrush är ett dentalt verktyg för exakt applicering av dentala geler och vätskor,den kan böjas i alla tänkbara vinklar för syverän åtkomlighet. Den lilla penselbollen absorberar upp rätt mängd bonding för en kavitet. När man böjer QuickStick har man samma längd på arbetsdelen som en sond vilket underlättar arbete i munnen. Du kan böja penseln i alla tänkbara vinklar utan att den sviktar tillbaka.

Användningsområden:

  • Bonding
  • Etsning
  • Fluorlackning
  • Infärgning
  • Isolering

 

Vår produkt inger förtroende vilket gör oss till det främsta valet för en professionell tandläkare.

Mer information kan du få här på sidan eller genom att kontakta oss.